domingo, 6 de mayo de 2007

pissaRa DigitaL iNteractiVa¡¡


Dijous, va ser una classe molt interessant i a alhora divertida. Primer vam aprendre a fer una diferència entre:


  • Pissarra digital: consta d'una pantalla de projecció, un ordinador i un projector.

  • Pissarra digital interactiva: la part on es projecta la imatge permet un cert diàleg amb l'usuari, com un ordinador projectat a la pantalla.

Aquesta pissarra consta d'un llapis que no guixa i també es pot escriure amb els dits. Només pot rebre un sol punt de contacte, és a dir no poden escriure dues persones a la vegada. Quan funciona el lep està de color verd, sinó és que no hi ha una bona connexió.

La pissarra consta d'una safata de plomes que controla tota la pissarra i es connecta mitjançant un USB. En aquesta safata hi ha tres botons i quan apretes dos junts la pissarra es prepara perquè tu li giguis cap a on ha d'anar.

Un dels problemes que té és que fa ombra i si et poses al davant del projector et molesta, per això és millor posar-se a un costat o a l'altre.

Personalment, aquesta pissarra m'ha agradat molt, ja que més endavant la podem fer servir per crear activitats pels nens a classe en un moment. M'ha semblat molt interessant, ja que és una eina molt útil, sobretot per Infantil perquè als nens els hi agraden aquestes coses.

No hay comentarios: