jueves, 15 de marzo de 2007

MO1, Apte Per A Nens A Partir de 6 Anys??

Avui a classe hem escoltat una entrevista que es va fer a Catalunya ràdio on parlaven d'un nou telèfon mòbil que va sortir al desembre del 2006 i que s'anomena MO1. En aquesta entrevista hi intervenien en Miquel Àngel Prats, professor de l'assignatura, Lourdes, membre d'una associació de pares, Carlos Carrero, president de Vitelcom Mobile Tecnology, i Felix Tena, president d'Imaginarium.
Aquest mòbil va dirigit a nens a partir de sis anys que va ser creat per Imaginarium i per una empresa que s'anomena Intercom mobile tecnology. Durant l'entrevista s'ha estat parlant sobre aquest mòbil i també han sortit diverses opinions personals. Entre aquestes opinions hem pogut escoltar com el nostre mestre de l'assignatura deia que aquest mòbil podia arribar a acabar essent un vici per ells, i així com aquestes empreses crean aquests productes per a nens, per tal de poder fer un bon negoci.

Des de el meu punt de vista, penso que es absurd comprar un mòbil per a nens de 6 anys, ja que no és una cosa que ells necessiten i menys sent tan petits. Per tan Imaginarium al crear aquesta mena de joguina hauria d'haver pensat si amb això podria beneficiar o més ben dit perjudicar a aquests nens tan petits, ja que tenint un contacte continu amb el mòbil potser els hi podria crear un vici. Potser és cert que aquests nens no tinguin la necessitat de tenir un mòbil però el que considero pitjor és que els seus pares es prestin a aquesta mena de creacions, ja que són ells els que s'encarreguen de comprar-ho i per tant donar més publicitat a aquest producte. Està comprobat que ha donar efecte, ja que actualment en moltes tendes està esgotat i fins i tot ha pujat de preu.
Donant una volta per la pàgina d'Imaginarium he pogut observar que a part d'aquest mòbil hi ha altres productes que per ells està considerat adequat per a nens a partir de tres anys. De tot el que he estat mirant, el que més m'ha cridat l'atenció ha estat un Mp3 per a nens de tres anys, amb el qual poden escoltar música, posar-hi missatges, descarregar arxius i fins i tot connectar-lo a l'ordinador.

Relament Imaginarium pensa que aquestes coses són útils per a nens de 3 anys?


No hay comentarios: